Naar aanleiding van de dakinspectie rapportage hebben we ons opstaand daklood en losse dakpannen laten herstellen. Keurig geholpen.
Fam. Entjes – Nuenen
Beoordeling:
  • Dakinspectie specialist
  • Direct beschikbaar
  • In Nuenen e.o.
  • Scherpe tarieven

Dakinspectie in Nuenen – Dakschade snel verholpen

Heeft u (storm)schade aan uw dak en wilt u graag een dakinspectie laten uitvoeren door een ervaren dakdekker in Nuenen? Wij staan 24/7 voor u klaar! Door achterstallig onderhoud, constructiefouten en stormschade kunnen zwakke plekken en lekkages ontstaan. Constateert u een beginnende lekkage, laat dan direct een dakinspectie uitvoeren om grotere schade te voorkomen. Neem gerust contact met ons op en wij bellen u graag even terug om al uw vragen te beantwoorden.

Voorkom achterstallig onderhoud en lekkages

Nog veel te vaak wachten huizenbezitters met het inschakelen van een dakdekker tot het leed geleden is. Dat is jammer, want daardoor kunnen de kosten veel hoger uitvallen. Wacht niet tot u een lekkage hebt, maar zorg dat u dit probleem voor bent. Vocht kan veel schade aan uw woning aanrichten. Onze dakinspectie specailisten hebben een goed oog voor het opsporen van kleine of grote beschadigingen aan uw dak. Ze weten precies waar ze op moeten letten en kunnen u adviseren over wat de beste manier is om deze beschadigingen te repareren. Wacht daarom niet langer en schakel vandaag nog onze specialist in dakinspectie in Nuenen in.

Veelvoorkomende dakproblemen

Daken gaan doorgaans lang mee, maar ze gaan niet eeuwig mee. Om de levensduur van uw dak zo lang mogelijk te maken, is een regelmatige dakinspectie een aanrader. Bij een dakinspectie controleren we o.a. de volgende zaken:

  • Losse, scheve of kapotte dakpannen, kantpannen en nokvorsten
  • Opstaand en loszittend daklood
  • Loszittende en opkrullende randen van het bitumen
  • Metselwerk en voegwerk van uw schoorsteen
  • Lasnaden van uw dakgoten en afvoer
  • Koven van boeiboorden (stormvaste montage en openstaande kieren)

Problemen met een van bovenstaande inspectiepunten? De specialisten op het gebied van dakinspectie in Nuenen lossen het vakkundig voor u op. Bij calamiteiten zullen we altijd een noodvoorziening treffen om grotere schade te voorkomen.

Klantenservice dakgoten Nuenen

Geheel gratis en vrijblijvend

Werkgebied Nuenen

Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Nuenen
Plaats: Nuenen
Postcode: 5671 BH
Straat: Populierenhof
Netnummer: 040

Wijken: Nuenen-Noord – Nuenen-Zuid – Nuenen-Oost – Eeneind

Omliggende plaatsen: Olen – Opwetten – Boord – Gerwen – Nederwetten – Rullen – Hool – Keske – Breugel – Mariahout – Achterbosch

Direct een dakinspectie laten uitvoeren? 24/7 bereikbaar bij spoed!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wat houdt een dakinspectie in?

U kunt ons inschakelen voor dakinspecties van alle soorten daken, zowel schuine daken met dakpannen als platte daken met bitumen. Onze dakdekkers in Nuenen controleren de kwaliteit van de materialen, hoe zeer ze zijn aangetast door weersinvloeden, of er beschadigingen zijn en of er zwakke plekken zijn die in de toekomst mogelijk problemen zullen opleveren. Daarnaast worden ook eventuele nokvorsten en kantpannen gecontroleerd. Uiteraard nemen ze in hun inspectieronde ook de dakgoten, de schoorsteen en al het hout- en/of zinkwerk mee. Kortom, de dakinspectie wordt grondig aangepakt zodat u weer kunt genieten van een optimaal wooncomfort.

Wat kost dakinspectie in Nuenen?

Voor een complete dakinspectie rekenen wij € 19,50 (incl. btw). U ontvangt dan een uitvoerige rapportage van onze dakinspectie specialist in Nuenen. Zo weet u op welke punten u dak herstel of verbetering nodig heeft. U bent natuurlijk vrij om aan te geven welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren. Uiteraard ontvang u eerst altijd een vrijblijvende offerte op maat van ons.

Dakinspectie Nuenen

Geheel gratis en vrijblijvend

Uw ervaren dakspecialist in Nuenen

Al 20 jaar een begrip in heel Nederland.

Losse, scheve of kapotte dakpannen en nokvorsten

Inspectie dakpannen
Dakpannen zijn essentieel voor een goede afvoer van regen en vuil. Verstandig om uw pannendak met zorg te behandelen. Vooral bij een storm kunnen dakpannen makkelijk los komen en scheef gaan liggen of zelf kapot gaan. Lekkages zijn dan een logisch gevolg met bijbehorende schade. Wij controleren uw dakpannen nauwkeurig en ook de nokvorsten (bovenste rij dakpannen) nemen we mee in onze dakinspectie.

Schoorsteeninspectie op metselwerk, voegwerk en lood

Schoorsteen inspecteren op metsel en voegwerk
Heeft u een schoorsteen? Onze dakinspectie specialist in Nuenen controleert uw schoorsteen op metselwerk en loszittend metselwerk. Ook controleren we het lood bij de aansluiting tussen uw schoorsteen en dak. Dit is vaak een punt waar lekkages kunnen ontstaan. Kappen, denk aan vogel- en regenkappen, op uw schoorsteen controleren we op montage zodat deze stormbestendig blijven. Vragen? Neem gerust contact op.

Dakleer van platte daken (bitumen)

Dakinspectie plat dak
Platte daken zijn gevoelig voor lekkages. Dit komt omdat de bitumen dakbedekking vaak, door weersinvloeden, aan de rand van het dak gaat krullen. Ook de naden die over elkaar zijn gebrand zijn vaak de oorzaak van een lekkage. Tijdens onze dakinspectie controleren we vakkundig uw volledige platte dak om lekkages te verhelpen en te voorkomen. Daarnaast maken we de dakranden schoon van mos en aanslag.

Dakgootinspectie op lasnaden, zink en PVC

Dakgootinspectie
Bijna iedere woning of bedrijfspand heeft dakgoten en regenpijpen. Ondanks dat we er misschien niet zo bij nadenken is hemelwaterafvoer zeer belangrijk om de kwaliteit van uw woning te behouden. Naden van dakgoten zijn gevoelige plekken voor het ontstaan van lekkages. Ook verstopte dakgoten, door blad, mos en vuil, is vaak een oorzaak voor lekkages. Wij inspecteren uw dakgoten, kielgoten en regenpijpen.

Klanten in uw regio aan het woord

Al vele jaren een vertrouwd adres.

Iedere 5 jaar doen we een dakinspectie door jullie. Kleine schade en lekkages worden snel verholpen en grote schade voorkomen.
Fam. Envers – Nuenen
Beoordeling:
Dakspecialisten die alles keurig in overleg doen. Rapportage ontvangen en enkele werkzaamheden laten uitvoeren.
Dhr. Bulder – Nuenen
Beoordeling:
Lekkage bij onze zinken dakgoot was snel gevonden en opgelost. Goede service tegen een betaalbaar tarief. Zeker een aanrader!
Mevr. van Haren- Nuenen
Beoordeling: