Door stormschade enkele keramische dakpannen laten vervangen. Via jullie snel offertes kunnen vergelijken. Uitstekende service!
Dhr. Bregmans – Delfzijl
Beoordeling:
  • Dakpannen experts
  • In Delfzijl e.o.
  • Service & kwaliteit
  • Scherpe tarieven

Dakpannen Delfzijl – Kwaliteit en scherpe tarieven

Bent u op zoek naar een specialist in het leveren of leggen van dakpannen in Delfzijl? Zoek dan niet verder. Via het landelijk dekkend netwerk van Dakwerken Direct kunnen wij al uw wensen vervullen als het gaat om dakpannen. Wij werken in Delfzijl samen met erkende dakdekkers die u kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte en advies op maat. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier in te vullen. De dakpannen specialisten in uw regio sturen u dan spoedig hun offerte toe. Vergelijk op prijs, kwaliteit en referenties.

Nieuwe daken, reparatie en reinigen

Of het nu gaat voor een renovatieklus, stormschade of een compleet nieuw dak. In Delfzijl kunt u rekenen op Dakwerken Direct en haar partners. Zo kunt u, naast deskundig advies, bij ons ook terecht voor het reinigen, coaten en impregneren van uw dakpannen.

Medewerkers Dakwerken Direct

Bespaar tot 40% op uw kosten

Allround dakdekkersbedrijven in Delfzijl direct beschikbaar

Prijsvoorstel ontvangen voor uw dakpannen? Neem gerust contact met ons op.

Dakpannen laten vervangen

In de praktijk blijkt dat dakpannen een lange levensduur hebben. Dit is dan ook de reden waarom het pannendak de meest populaire dakbedekking is voor woningen en bedrijfspanden. Ondanks de lange levensduur is het raadzaam om jaarlijks een dakinspectie te laten uitvoeren. Zijn er dakpannen beschadigd, verschoven of afgewaaid, laat deze dakpannen dan tijdig vervangen. Zo voorkomt u waterschade en onnodige kosten.

Tip: Inspecteer uw dak extra zorgvuldig na een zware storm. Kleine verschuivingen van uw dakpannen kunnen al een lekkage veroorzaken.

Welke soorten dakpannen zijn er?

Op de Nederlandse daken zien we dat er vaak gekozen wordt voor keramische of betonnen dakpannen. De laatste jaren is de keramische dakpan erg populair omdat deze woningen een extra karakter geeft. De betonnen dakpannen, ook wel bekend als ‘de snellegger’ heeft een minder lange levensduur en is gevoelig voor mosvorming. Daarentegen heeft de betonnen dakpan wel een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Wilt u advies over de mogelijkheden en welk type dakpan het beste bij uw dak past? Onze dakdekkers in Delfzijl adviseren u hier graag over.

Werkgebied Delfzijl

Provincie: Groningen
Gemeente: Delfzijl
Plaats: Delfzijl
Postcode: 9934 BC
Straat: Willemstraat
Netnummer: 0596

Wijken: Delfzijl-Centrum – Delfzijl-Noord – Delfzijl-West – Fivelzigt

Omliggende plaatsen: Bierum – Borgsweer – Farmsum – Godlinze – Holwierde – Krewerd – Losdorp – Spijk – Termunten – Termunterzijl – Uitwierde – Wagenborgen – Woldendorp

Het onderhoud aan uw dakpannen uitbesteden?

Vakkundig en tegen een scherp tarief bij Dakwerken Direct.

Dakreiniging

Reinigen dakpannen
Het dak is allesbepalend voor de uitstraling van uw woning. Groene aanslag van algen en mos zijn een veelvoorkomend probleem. Met een dakreiniging zal uw dak weer als nieuw zijn. Wij reinigen uw dak altijd met anti mos- en algenmiddel. Hierdoor worden zelfs de kleinste deeltjes verwijderd van uw dak. Het impregneren van u dak behoort hierna tot de mogelijkheden.

Dakcoating

Dakcoating
Zijn uw dakpannen ernstig vervuild en wilt u uw dak weer als nieuw? Dan is dakcoating een ideale oplossing voor u. De grote voordelen van dakcoating zijn dat het veel goedkoper is dan nieuwe dakpannen, het verlengd de levensduur van uw dak en het is in diverse kleuren verkrijgbaar. Niet onbelangrijk is dat dakcoating een jarenlange beschermlaag geeft.

Impregneren

Dakpannen laten impregneren in Delfzijl
Het impregneren van dakpannen gebeurt altijd nadat deze grondig gereinigd zijn door onze dakwerkers in Delfzijl. Bij het impregneren krijgen de dakpannen een beschermlaag waardoor uw dak vuil- en waterafstotend is. Een dakpan die waterafstotend is heeft een langere levensduur en zal bij vorst niet kapot gaan. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Dakinspectie

Dakinspectie
Veel woningbezitters doen geen periodieke dakinspectie en komen pas in actie als er schade ontstaat. Zonde, want veel lekkageproblemen en kosten kunnen voorkomen worden door eens per jaar een dakinspectie van ongeveer € 55,- uit te laten voeren. Een kleine waardevolle investering voor uw dak. Onze dakdekkers in Delfzijl adviseren u graag.

Lees hieronder enkele klantervaringen over onze service

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We helpen u graag verder.

Snel en gemakkelijk prijsvoorstellen kunnen vergelijken voor ons nieuwe dak. De gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.
Mevr. Goossens- Delfzijl
Beoordeling:
Onze dakpannen laten reinigen en impregneren. Het team van Dakwerken Direct bedanken we hartelijke voor hun service. Ons dak is weer als nieuw!
Fam. Bendings – Delfzijl
Beoordeling:
Waren op zoek naar exact dezelfde dakpannen van onze woning voor onze nieuwe aanbouw. Via jullie gevonden en prijzen kunnen vergelijken.
Dhr. Vaatstra – Delfzijl
Beoordeling:

Dakpannen leggen kosten

Schuine daken zijn in Nederland bijna allemaal bedekt met dakpannen. De reden hiervoor is dat de prijs- kwaliteitsverhouding erg goed is en het daarnaast een betrouwbare vorm van dakbedekking is gebleken. Maar als u uw dakpannen in Delfzijl wilt vervangen, wat zijn dan de kosten voor het leggen? Iedere dakdekker heeft zijn eigen tarief en daarom is het verstandig om meerdere offertes te vergelijken. Gemiddeld kunt u uitgaan van € 50,- á € 60,- per m2. Dit is inclusief montage en btw. Maak vooraf ook duidelijke afspraken of er voorrijkosten gerekend worden en of oude dakpannen afgevoerd kunnen worden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Waarom kiezen voor Dakwerken Direct in Delfzijl?

Ieder dak en situatie is uniek en daarom is het verstandig om dakdekkers in Delfzijl te vergelijken op prijs, kwaliteit en referenties. U legt ons uw opdracht voor via ons contactformulier en binnen 2 werkdagen ontvangt u, gratis en vrijblijvend, diverse prijsvoorstellen. Vergelijk deze rustig en nodig twee of drie bedrijven bij u uit om kennis te maken. U kunt dan al uw vragen stellen over uw dak en dakpannen en het desbetreffende bedrijf kan een exacte inschatting maken van de klus. Zo weet u 100% zeker welk dakdekkersbedrijf uw opdracht kan uitvoeren voor de beste prijs.

Contact Dakwerken Direct

Profiteer van onze voordelen

  • Vrijblijvende en gratis offertes
  • Dakpannen specialisten in Delfzijl
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Bespaar tot 40% op uw kosten