Door stormschade enkele keramische dakpannen laten vervangen. Via jullie snel offertes kunnen vergelijken. Uitstekende service!
Dhr. Bregmans - Drachten
Beoordeling:
  • Dakpannen experts
  • In Drachten e.o.
  • Service & kwaliteit
  • Scherpe tarieven

Dakpannen Drachten - Al jaren een betrouwbaar adres

Al meer dan 10 jaar is Dakwerken Direct een begrip in Drachten en omgeving als het gaat om dakpannen. Binnen ons netwerk hebben we meerdere erkende dakdekkers aangesloten die direct beschikbaar zijn voor uw klus. U kunt bij ons terecht voor nieuwe dakpannen, reiniging, impregneren en coating. Enkele dakpannen door stormschade gesneuveld? Geen probleem! Door ons ruime assortiment hebben wij vrijwel altijd bijpassende dakpannen op voorraad.

Altijd scherpe prijzen en goede service

Teveel betalen voor dakpannen, dat wil natuurlijk niemand. Dakwerken Direct in Drachten helpt u daarbij. Wanneer u ons contactformulier invult ontvangt u binnen 2 werkdagen tot 6 offertes van dakdekkers in uw regio. Vergelijk op prijs, kwaliteit en referenties en kies het beste dakdekkersbedrijf. U bespaart zo direct op de kosten! Uw aanvraag is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Medewerkers Dakwerken Direct

Bespaar tot 40% op uw kosten

Allround dakdekkersbedrijven in Drachten direct beschikbaar

Prijsvoorstel ontvangen voor uw dakpannen? Neem gerust contact met ons op.

Verschillende soorten dakpannen

Wanneer u kiest voor dakpannen als dakbedekking dan kiest u voor een dakbedekking met een lange levensduur en uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Een goede keuze dus! In Nederland zijn twee soorten dakpannen erg populair, namelijk: betonnen en keramische dakpannen. Hieronder leggen we kort de eigenschappen uit van deze twee soorten.

Keramische dakpannen In Drachten zien we de keramische dakpan steeds meer in het straatbeeld terugkomen. Dit komt omdat keramische dakpannen een luxe uitstraling geeft aan uw woning en daarnaast een lange levensduur van wel 50 jaar hebben.

Betonnen dakpannen De betonnen dakpan, beter bekend als 'de snellegger', is een goedkopere variant. Hierdoor is de betonnen dakpan ook erg populair. Het nadeel van dit type dakpan is dat deze gevoelig is voor algen en mosvorming.

Advies van een dakdekker in Drachten

Gaat u dakpannen kopen? Laat u dan altijd eerst goed adviseren door een dakdekkersbedrijf in Drachten. Niet alle soorten dakpannen zijn namelijk geschikt voor ieder type dak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul vrijblijvend ons contactformulier in.

Werkgebied Drachten

Provincie: Friesland
Gemeente: Smallingerland
Plaats: Drachten
Postcode: 9202 GN
Straat: Middelwyk
Netnummer: 0512

Wijken: Drachten Centrum - Noordoost - de Bouwen - de Swetten - de Wiken - de Peppel - de Venen - de Singels - de Drait - de Folgeren - de Trisken - Morrapark - Fennepark - Himsterhout - Burmaniapark - Drachtstervaart - Vrijburgh - Park Suyderwijk - Drachten oost - Drachten zuid

Omliggende plaatsen: Oudega - Opeinde - Boornbergum - Rottevalle - Drachtstercompagnie - Houtigehage - De Wilgen - Nijega - De Tike - De Veenhoop - Kortehemmen - Goëngahuizen - Smalle Ee

Het onderhoud aan uw dakpannen uitbesteden?

Vakkundig en tegen een scherp tarief bij Dakwerken Direct.

Dakreiniging

Reinigen dakpannen Het dak is allesbepalend voor de uitstraling van uw woning. Groene aanslag van algen en mos zijn een veelvoorkomend probleem. Met een dakreiniging zal uw dak weer als nieuw zijn. Wij reinigen uw dak altijd met anti mos- en algenmiddel. Hierdoor worden zelfs de kleinste deeltjes verwijderd van uw dak. Het impregneren van u dak behoort hierna tot de mogelijkheden.

Dakcoating

Dakcoating Zijn uw dakpannen ernstig vervuild en wilt u uw dak weer als nieuw? Dan is dakcoating een ideale oplossing voor u. De grote voordelen van dakcoating zijn dat het veel goedkoper is dan nieuwe dakpannen, het verlengd de levensduur van uw dak en het is in diverse kleuren verkrijgbaar. Niet onbelangrijk is dat dakcoating een jarenlange beschermlaag geeft.

Impregneren

Dakpannen laten impregneren in Drachten Het impregneren van dakpannen gebeurt altijd nadat deze grondig gereinigd zijn door onze dakwerkers in Drachten. Bij het impregneren krijgen de dakpannen een beschermlaag waardoor uw dak vuil- en waterafstotend is. Een dakpan die waterafstotend is heeft een langere levensduur en zal bij vorst niet kapot gaan. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Dakinspectie

Dakinspectie Veel woningbezitters doen geen periodieke dakinspectie en komen pas in actie als er schade ontstaat. Zonde, want veel lekkageproblemen en kosten kunnen voorkomen worden door eens per jaar een dakinspectie van ongeveer € 55,- uit te laten voeren. Een kleine waardevolle investering voor uw dak. Onze dakdekkers in Drachten adviseren u graag.

Lees hieronder enkele klantervaringen over onze service

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We helpen u graag verder.

Snel en gemakkelijk prijsvoorstellen kunnen vergelijken voor ons nieuwe dak. De gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.
Mevr. Goossens- Drachten
Beoordeling:
Onze dakpannen laten reinigen en impregneren. Het team van Dakwerken Direct bedanken we hartelijke voor hun service. Ons dak is weer als nieuw!
Fam. Bendings - Drachten
Beoordeling:
Waren op zoek naar exact dezelfde dakpannen van onze woning voor onze nieuwe aanbouw. Via jullie gevonden en prijzen kunnen vergelijken.
Dhr. Vaatstra - Drachten
Beoordeling:

De kosten van dakpannen vervangen en leggen

De reden om uw dakpannen te vervangen kunnen divers zijn. Zo kan een storm zorgen voor schade aan uw dakpannen of is uw dak dusdanig verouderd dat nieuwe dakpannen nodig zijn. Welke reden u ook heeft, een goed onderhouden dak verhoogt de waarde van uw woning en biedt wooncomfort. De kosten die dakdekkersbedrijven in Drachten rekenen voor het leggen van dakpannen lopen uiteen van € 50,- tot € 60,- per m2. Om kosten te besparen doet u er dus verstandig aan om eerst via Dakwerken Direct verschillende offertes te vergelijken.

Neem gerust contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Omdat ieder dak en woonsituatie uniek is kunnen wij het ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Aarzel daarom niet om ons contactformulier in te vullen. Onze erkende aangesloten dakdekkers in Drachten staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, een vrijblijvend prijsvoorstel op te sturen en u te voorzien van deskundig advies over uw (nieuwe) dakpannen. Betrouwbare service en persoonlijk vakmanschap staan bij Dakwerken Direct centraal. De beste dakdekkersbedrijven in uw regio vergelijkt u simpel door ons contactformulier in te vullen. Bespaar tot 40% op uw kosten!

Contact Dakwerken Direct

Profiteer van onze voordelen

  • Vrijblijvende en gratis offertes
  • Dakpannen specialisten in Drachten
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Bespaar tot 40% op uw kosten