Goede service en montage van onze dakgoten. Een uitstekend bedrijf, ik kan jullie diensten van harte aanbevelen.
Dhr. Steens - Bussum
Beoordeling:
 • Dakgootspecialisten
 • Direct beschikbaar
 • In Bussum e.o.
 • Scherpe tarieven

Dakgoten Bussum - Repareren en vervangen

Dakgoten en regenpijpen zijn belangrijk voor de afvoer van uw hemelwater. Een dakgoot die kapot is kan zorgen voor veel lekkageschade met houtrot en schimmels tot gevolg. Via Dakwerken Direct komt u snel in contact met onze dakgootspecialist in Bussum en omgeving. Of het nu gaat om vervanging van uw oude dakgoten of reparatie, wij kunnen u direct van dienst zijn. Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Binnen 24 uur (op werkdagen) nemen we contact met u op.

Welke wensen heeft u voor uw dakgoten?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten dakgoten leverbaar. Populair in Nederland zijn de bakgoten en mastgoten. Ook in het materiaalsoort kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden zoals:

 • Kunststof
 • Aluminium
 • Zink
 • Polyester
 • Koper

Benieuwd naar de specificaties, mogelijkheden bij uw woning en prijzen? Vul ons contactformulier in en binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat van ons. Geheel gratis en vrijblijvend.

Voorkom schade met een jaarlijkse dakgootinspectie: Vaak wordt lekkageschade door beschadigde dakgoten te laat ontdekt met de nodige kosten tot gevolg. Het laten uitvoeren van een jaarlijkse dakgootinspectie voorkomt dit soort problemen. Een kleine waardevolle investering voor uw woning. In Bussum kunt u ons altijd inschakelen voor een dakgootinspectie. Afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Klantenservice dakgoten Bussum

Contact & informatie aanvragen

Geheel gratis en vrijblijvend

Werkgebied Bussum

Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Bussum
Plaats: Bussum
Postcode: 1402 NN
Straat: Singel
Netnummer: 035

Wijken: Oude Dorp - Het Spiegel - Brediuskwartier - Bussum-Zuid - Westereng - Oostereng - Franse Kamp

Omliggende plaatsen: Ankeveen - 't Graveland

Problemen met uw dakgoten? Wij staan voor u klaar!

Direct advies en gratis offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Dakgoot laten repareren met EPDM

Nadat de lekkage is gelokaliseerd maken we de dakgoot schoon en verwijderen we een aantal dakpannen. Vervolgens brengen we een EPDM rubberlaag aan in de dakgoot. EPDM heeft een zeer lange levensduur en een kwaliteitsgarantie van 50 jaar. Vrijwel iedere dakgoot kunnen we hiermee kwalitatief repareren. Heeft een een dakgoot lekkage? Wat dan niet te lang met repareren. Onze dakgootspecialist is altijd snel ter plaatse in Bussum.

Dakgoot laten vervangen

Mocht nu blijken dat de schade aan de dakgoot te groot is en een dakgoot reparatie niet meer kan voldoen, dan adviseren we u uw dakgoot te laten vervangen. Bij het vervangen van uw dakgoot kunt u overwegen om te kiezen voor bijvoorbeeld kunststof of zinken dakgoten. Over de voor- en nadelen en tarieven adviseren onze medewerkers in Bussum u graag. Neem gerust contact met ons op.

Dakgoot reparatie Bussum

Contact & informatie aanvragen

Geheel gratis en vrijblijvend

Uw betrouwbare dakgootspecialist in Bussum

Persoonlijk vakmanschap tegen een scherp tarief.

Dakgoot reparatie bij kielgoot / kilgoot

Kilgoot kielgoot reparatie Een veelvoorkomende plek van lekkage is bij de kielgoot of kilgoot. Dit type dakgoot wordt meestal geplaatst bij overgangen tussen twee daken. Vaak worden kilgoten van zink gemaakt en bij nieuwbouwwoningen van het materiaal EPDM. Heeft u het vermoeden dat er een lekkage is ontstaan bij de kilgoot en wilt dit graag laten repareren? Onze dakgootspecialisten in Bussum voeren de reparatie graag voor u uit.

Dakgootbescherming

Dakgootbescherming Stelt u zich eens voor; nooit meer uw dakgoten schoonmaken. Dat kan met het plaatsen van dakgootbescherming. Bladeren en ongedierte zoals vogels, muizen en steenmarters krijgen geen kans meer zich te nestelen in uw dakgoten. In Bussum zien we dat steeds meer woningen voorzien worden van dakgootbescherming. Logisch, want uw dakgoten zijn altijd schoon en dit zorgt voor een perfecte waterafvoer en voorkomt lekkages.

Dakgoten van zink of kunststof?

Zinken dakgoot Als u uw dakgoten wilt laten vervangen dan komt u al snel voor een materiaalkeuze te staan. In Nederland zijn zinken en kunststof dakgoten erg populair. Zinken dakgoten geven uw woning een karakteristieke uitstraling en hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Kunststof dakgoten zijn goedkoper, kunnen naadloos geplaatst worden en hebben een lange levensduur. Wij adviseren u graag!

Dakgoten laten plaatsen

Dakgoten laten plaatsen Dakgoten plaatsen is een klus die vakkundig en met precieze uitgevoerd dient te worden. U doet er verstandig aan dit uit te besteden aan een specialist van Dakwerken Direct. Zo weet u zeker dat uw dakgoten het hemelwater perfect afvoeren en er geen lekkages ontstaan. Dakgoten kunnen we snel en deskundig voor u plaatsen zodat u snel weer kunt genieten van een optimaal wooncomfort.

Klanten in uw regio aan het woord

Al vele jaren een vertrouwd adres.

Contact opnemen
Lekkage dakgoot verholpen door vlotte reparatie. Ook verzakking van de dakgoot werd netjes verholpen. Prima service!
Mevr. Geurts - Bussum
Beoordeling:
Lekkage in de dakgoot laten repareren met EPDM. Alles was zeer vlot gerepareerd en keurig opgeleverd tegen een goede prijs.
Fam. Zwinkel - Bussum
Beoordeling:
Zinken dakgoot (5m.) laten vervangen door jullie. Stukken goedkoper dan de concurrent en afspraken zijn keurig nagekomen.
Dhr. v/d Eide - Bussum
Beoordeling:

Prijzen van dakgoten (indicatie)

Laat u nieuwe dakgoten plaatsen? Dan is het altijd fijn om vooraf een prijsindicatie te kunnen maken. In onderstaand tabel hebben we de prijzen per materiaalsoort in kaart gebracht.

Materiaalsoort Prijs per meter
Zinken dakgoot (meest gekozen) Vanaf € 27,50
Kunststof dakgoot Vanaf € 20,-
Aluminium dakgoot Vanaf € 30,-
Koperen dakgoot Vanaf € 50,-
RVS dakgoot Vanaf € 70,-

Belangrijk: Bovengenoemde prijzen zijn ter indicatie en exclusief montagekosten. Voor een offerte op maat verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Uw dakgootspecialist in Bussum

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of wilt u een dakgootreparatie laten uitvoeren? Benieuwd naar de mogelijkheden en wanneer we bij u in Bussum kunnen langskomen? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers zullen u vriendelijk te woord staan en uw vragen beantwoorden. Ook ontvangt u van ons een gratis offerte op maat.

Profiteer van onze voordelen

 • Vrijblijvende en gratis offertes
 • Daklekkage specialisten in Bussum
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Bespaar tot 40% op uw kosten
Informatie aanvragen

Medewerker aan het werk