Goede service en montage van onze dakgoten. Een uitstekend bedrijf, ik kan jullie diensten van harte aanbevelen.
Dhr. Steens - Apeldoorn
Beoordeling:
 • Dakgootspecialisten
 • Direct beschikbaar
 • In Apeldoorn e.o.
 • Scherpe tarieven

Dakgoten Apeldoorn - Repareren en vervangen

Heeft u een lekkage dat veroorzaakt wordt door een kapotte dakgoot of wilt u uw oude dakgoten laten vervangen? Dan bent u bij Dakwerken Direct aan het juiste adres. Via ons netwerk vindt u snel en gemakkelijk een dakgootspecialist in Apeldoorn. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier in te vullen. Een van onze medewerkers neemt dan, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op. Wij staan klaar voor uw vragen en sturen u een vrijblijvende offerte op maat toe.

Ruim assortiment dakgoten

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten dakgoten leverbaar. De meestvoorkomende zijn de bakgoten en de mastgoten. De keuze van het materiaalsoort is afhankelijk van uw wensen. In Apeldoorn leveren wij o.a. de volgende materialen:

 • Kunststof / polyester
 • Aluminium
 • Zink
 • RVS
 • Koper

Ieder materiaalsoort heeft zo zijn voor- en nadelen. Het beste kunt u zich laten adviseren door een dakgoten specialist in Apeldoorn. Leg uw vraag aan ons voor via ons contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Tip: Laat uw dakgoten eens per jaar inspecteren door een dakgootspecialist in Apeldoorn. Zo voorkomt u lekkageschade aan uw muren zoals vochtplekken, schimmels en houtrot. Wanneer u er vroegtijdig bij bent kan uw dakgoot snel gerepareerd worden tegen lage kosten. Een jaarlijkse dakgootinspectie is daardoor een uitstekende investering.

Klantenservice dakgoten Apeldoorn

Contact & informatie aanvragen

Geheel gratis en vrijblijvend

Werkgebied Apeldoorn

Provincie: Gelderland
Gemeente: Apeldoorn
Plaats: Apeldoorn
Postcode: 7322 PB
Straat: Lavendelstraat
Netnummer: 055

Wijken: De Haven - Binnenstad - Brinkhorst - Sprengenweg-Noord - Sprengenbos - Berg en Bos - Driehuizen - Orden - Park Berg en Bos - Ugchelen - Ugchelen-Zuid - De Heeze - Westenenk - Winkewijert - De Bouwhof - Brouwersmolen - Dennenheuvel - Holthuizen - Brouwersmolen-Zuid - Wernem - Ugchelen Contour - Brummelhof - Vogelkwartier - Staatsliedenkwartier - Componistenkwartier - Rivierenkwartier - Malkenschoten - Kayersmolen-Noord - Kayersmolen-Midden - Kayersmolen-Zuid - Matendreef - Matenhorst - Matendonk - Matenhoeve - Matenveld - Matengaarde - Matenhoek - Kuipersveld - Welgelegen - Osseveld - Schoonlocht (Osseveld-Oost) - Steenkamp (Woudhuis) - Apeldoornse Bos (Zonnehoeve) - De Voorwaarts - Bedrijvenpark Ecofactorij - Bedrijvenpark Oost - (Oud-) Zevenhuizen - Sluisoord - De Mheen - Anklaar - Sprenkelaar - Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord - Sleutelbloem - Zuidbroek - De Parken - Spainkbos - Loolaan-Noord - Het Loo - Kerschoten-West - Kerschoten - Paleispark - De Vlijt - Stadhoudersmolen - Hommelbrink

Omliggende plaatsen: Beekbergen - Hoenderloo - Klarenbeek - Loenen - Ugchelen - Wenum-Wiesel

Problemen met uw dakgoten? Wij staan voor u klaar!

Direct advies en gratis offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Dakgoot repareren

Een klus waarvoor we vaak worden ingeschakeld is een reparatie van de dakgoot. Woningbezitters weten vaak waar het lek zich bevindt maar hebben niet de kennis om deze vakkundig te repareren. Onze dakgootspecialist in Apeldoorn neemt deze zorg graag voor u uit handen. Een zwak punt bij een zinken dakgoot is de soldeernaad. Wij repareren uw dakgoot met EPDM. Deze rubberen beschermlaag zorgt ervoor dat lekkages verdwijnen.

Dakgoot laten vervangen

Mocht nu blijken dat de schade aan de dakgoot te groot is en een dakgoot reparatie niet meer kan voldoen, dan adviseren we u uw dakgoot te laten vervangen. Bij het vervangen van uw dakgoot kunt u overwegen om te kiezen voor bijvoorbeeld kunststof of zinken dakgoten. Over de voor- en nadelen en tarieven adviseren onze medewerkers in Apeldoorn u graag. Neem gerust contact met ons op.

Dakgoot reparatie Apeldoorn

Contact & informatie aanvragen

Geheel gratis en vrijblijvend

Uw betrouwbare dakgootspecialist in Apeldoorn

Persoonlijk vakmanschap tegen een scherp tarief.

Dakgoot reparatie bij kielgoot / kilgoot

Kilgoot kielgoot reparatie Een veelvoorkomende plek van lekkage is bij de kielgoot of kilgoot. Dit type dakgoot wordt meestal geplaatst bij overgangen tussen twee daken. Vaak worden kilgoten van zink gemaakt en bij nieuwbouwwoningen van het materiaal EPDM. Heeft u het vermoeden dat er een lekkage is ontstaan bij de kilgoot en wilt dit graag laten repareren? Onze dakgootspecialisten in Apeldoorn voeren de reparatie graag voor u uit.

Dakgootbescherming

Dakgootbescherming Stelt u zich eens voor; nooit meer uw dakgoten schoonmaken. Dat kan met het plaatsen van dakgootbescherming. Bladeren en ongedierte zoals vogels, muizen en steenmarters krijgen geen kans meer zich te nestelen in uw dakgoten. In Apeldoorn zien we dat steeds meer woningen voorzien worden van dakgootbescherming. Logisch, want uw dakgoten zijn altijd schoon en dit zorgt voor een perfecte waterafvoer en voorkomt lekkages.

Dakgoten van zink of kunststof?

Zinken dakgoot Als u uw dakgoten wilt laten vervangen dan komt u al snel voor een materiaalkeuze te staan. In Nederland zijn zinken en kunststof dakgoten erg populair. Zinken dakgoten geven uw woning een karakteristieke uitstraling en hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Kunststof dakgoten zijn goedkoper, kunnen naadloos geplaatst worden en hebben een lange levensduur. Wij adviseren u graag!

Dakgoten laten plaatsen

Dakgoten laten plaatsen Dakgoten plaatsen is een klus die vakkundig en met precieze uitgevoerd dient te worden. U doet er verstandig aan dit uit te besteden aan een specialist van Dakwerken Direct. Zo weet u zeker dat uw dakgoten het hemelwater perfect afvoeren en er geen lekkages ontstaan. Dakgoten kunnen we snel en deskundig voor u plaatsen zodat u snel weer kunt genieten van een optimaal wooncomfort.

Klanten in uw regio aan het woord

Al vele jaren een vertrouwd adres.

Contact opnemen
Lekkage dakgoot verholpen door vlotte reparatie. Ook verzakking van de dakgoot werd netjes verholpen. Prima service!
Mevr. Geurts - Apeldoorn
Beoordeling:
Kunststof dakgoot was beschadigd door vallende dakpan. Volgende dag al gedeeltelijk dakgoot laten vervangen door jullie.
Fam. Tooren - Apeldoorn
Beoordeling:
Zinken dakgoot (5m.) laten vervangen door jullie. Stukken goedkoper dan de concurrent en afspraken zijn keurig nagekomen.
Dhr. v/d Eide - Apeldoorn
Beoordeling:

Prijzen van dakgoten (indicatie)

Laat u nieuwe dakgoten plaatsen? Dan is het altijd fijn om vooraf een prijsindicatie te kunnen maken. In onderstaand tabel hebben we de prijzen per materiaalsoort in kaart gebracht.

MateriaalsoortPrijs per meter
Zinken dakgoot (meest gekozen)Vanaf € 27,50
Kunststof dakgootVanaf € 20,-
Aluminium dakgootVanaf € 30,-
Koperen dakgootVanaf € 50,-
RVS dakgootVanaf € 70,-

Belangrijk: Bovengenoemde prijzen zijn ter indicatie en exclusief montagekosten. Voor een offerte op maat verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Uw dakgootspecialist in Apeldoorn

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of wilt u een dakgootreparatie laten uitvoeren? Benieuwd naar de mogelijkheden en wanneer we bij u in Apeldoorn kunnen langskomen? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers zullen u vriendelijk te woord staan en uw vragen beantwoorden. Ook ontvangt u van ons een gratis offerte op maat.

Profiteer van onze voordelen

 • Vrijblijvende en gratis offertes
 • Daklekkage specialisten in Apeldoorn
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Bespaar tot 40% op uw kosten
Informatie aanvragen

Medewerker aan het werk