Over ons

Over ons

Welkom bij Dakwerkendirect.nl. Een landelijk online platform waar u direct in contact komt met lokale dakdekkers. Wij zijn in (bijna) heel Nederland actief (niet op de Waddeneilanden) en door ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde dakdekkers maken wij iedere opdracht, gerelateerd aan dakwerken, tot een succes. In de afgelopen jaren hebben we al duizenden klanten naar alle tevredenheid geholpen.

Hoe werkt het?

Wanneer we uw aanvraag ontvangen, via ons contactformulier, koppelen we deze aanvraag aan dakdekkers. In sommige gevallen ontvangt u tot maximaal 4 offertes. Ook werken wij in regio’s exclusief samen met een lokale partner. U ontvangt dan 1 offerte op maat. Uw aanvraag is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Zit er een goede offerte tussen? Dan plant u zelf een afspraak met het desbetreffende dakdekkersbedrijf.

Wilt u meer weten over onze service of wilt u met ons in contact komen om een afspraak te maken? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in en u ontvangt binnen 24 uur gratis offertes in uw mailbox.

Vriendelijke groet,
Team Dakwerken Direct

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Gekwalificeerde dakdekkers
  • In heel Nederland actief
  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Contact Dakwerken Direct