Goede service en montage van onze dakgoten. Een uitstekend bedrijf, ik kan jullie diensten van harte aanbevelen.
Dhr. Steens - Naaldwijk
Beoordeling:
 • Dakgootspecialisten
 • Direct beschikbaar
 • In Naaldwijk e.o.
 • Scherpe tarieven

Dakgoten Naaldwijk - Repareren en vervangen

Zijn uw dakgoten aan reparatie toe of wilt u deze laten vervangen? Via Dakwerken Direct komt u snel makkelijk in contact met een dakgotenspecialist in Naaldwijk. Goede dakgoten voor het afvoeren van het regenwater is belangrijk om waterschade en overige problemen zoals houtrot en schimmels te voorkomen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Vul hiervoor ons contactformulier in en binnen 24 uur nemen we contact met u op.

Voor alle soorten dakgoten

Of het nu gaat om een dakgootreparatie of het vervangen en plaatsen van nieuwe dakgoten, in Naaldwijk kunnen wij u direct van dienst zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden, vragen of eerst vrijblijvend advies inwinnen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakgoten zoals:

 • Kunststof / polyester
 • Aluminium
 • Zink
 • RVS
 • Koper

Natuurlijk heeft ieder materiaalsoort zijn unieke eigenschappen, levensduur en uitstraling. Wilt u graag advies van onze dakgootspecialist in Naaldwijk? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op.

Dakgootinspectie 1x per jaar: Het is verstandig om eens per jaar uw dakgoten te laten inspecteren door een dakgootspecialist in Naaldwijk. Zo kunnen kleine schades makkelijk gerepareerd worden en worden lekkages en waterschade voorkomen.

Klantenservice dakgoten Naaldwijk

Contact & informatie aanvragen

Geheel gratis en vrijblijvend

Werkgebied Naaldwijk

Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Westland
Plaats: Naaldwijk
Postcode: 2671 EB
Straat: Geestweg
Netnummer: 0174

Wijken: Galgenblok - Opstal - Woerdblok - Pijletuinen - Kruisbroek - Geestcomplex

Omliggende plaatsen: De Lier

Problemen met uw dakgoten? Wij staan voor u klaar!

Direct advies en gratis offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Dakgootreparatie met EPDM

Oude dakgoten komen vroeg of laat aan de beurt voor een reparatie. Gelukkig kan bijna elke dakgoot gerepareerd worden met EPDM. Dit is een rubberlaag die in de dakgoot wordt aangebracht. EPDM heeft een uitzonderlijke lange levensduur en een garantie van 50 jaar. Zo weet u zeker dat uw dakgootreparatie bij Dakwerken Direct in Naaldwijk in goede handen is.

Dakgoten laten vervangen

Moet u uw dakgoten voor de zoveelste keer laten repareren of zijn deze dusdanig verouderd dat repareren eigenlijk niet meer de moeite waard is? Dan is het verstandig om tijdig uw dakgoten te laten vervangen om waterschade te voorkomen. Onze dakgootspecialist in Naaldwijk kan alle soorten dakgoten op maat leveren. We komen graag persoonlijk bij uw langs om uw wensen te bespreken. U ontvangt uiteraard ook een vrijblijvende offerte op maat van ons.

Dakgoot reparatie Naaldwijk

Contact & informatie aanvragen

Geheel gratis en vrijblijvend

Uw betrouwbare dakgootspecialist in Naaldwijk

Persoonlijk vakmanschap tegen een scherp tarief.

Dakgoot reparatie bij kielgoot / kilgoot

Kilgoot kielgoot reparatie Een veelvoorkomende plek van lekkage is bij de kielgoot of kilgoot. Dit type dakgoot wordt meestal geplaatst bij overgangen tussen twee daken. Vaak worden kilgoten van zink gemaakt en bij nieuwbouwwoningen van het materiaal EPDM. Heeft u het vermoeden dat er een lekkage is ontstaan bij de kilgoot en wilt dit graag laten repareren? Onze dakgootspecialisten in Naaldwijk voeren de reparatie graag voor u uit.

Dakgootbescherming

Dakgootbescherming Stelt u zich eens voor; nooit meer uw dakgoten schoonmaken. Dat kan met het plaatsen van dakgootbescherming. Bladeren en ongedierte zoals vogels, muizen en steenmarters krijgen geen kans meer zich te nestelen in uw dakgoten. In Naaldwijk zien we dat steeds meer woningen voorzien worden van dakgootbescherming. Logisch, want uw dakgoten zijn altijd schoon en dit zorgt voor een perfecte waterafvoer en voorkomt lekkages.

Dakgoten van zink of kunststof?

Zinken dakgoot Als u uw dakgoten wilt laten vervangen dan komt u al snel voor een materiaalkeuze te staan. In Nederland zijn zinken en kunststof dakgoten erg populair. Zinken dakgoten geven uw woning een karakteristieke uitstraling en hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Kunststof dakgoten zijn goedkoper, kunnen naadloos geplaatst worden en hebben een lange levensduur. Wij adviseren u graag!

Dakgoten laten plaatsen

Dakgoten laten plaatsen Dakgoten plaatsen is een klus die vakkundig en met precieze uitgevoerd dient te worden. U doet er verstandig aan dit uit te besteden aan een specialist van Dakwerken Direct. Zo weet u zeker dat uw dakgoten het hemelwater perfect afvoeren en er geen lekkages ontstaan. Dakgoten kunnen we snel en deskundig voor u plaatsen zodat u snel weer kunt genieten van een optimaal wooncomfort.

Klanten in uw regio aan het woord

Al vele jaren een vertrouwd adres.

Contact opnemen
Lekkage dakgoot verholpen door vlotte reparatie. Ook verzakking van de dakgoot werd netjes verholpen. Prima service!
Mevr. Geurts - Naaldwijk
Beoordeling:
Kunststof dakgoot was beschadigd door vallende dakpan. Volgende dag al gedeeltelijk dakgoot laten vervangen door jullie.
Fam. Tooren - Naaldwijk
Beoordeling:
Zinken dakgoot (5m.) laten vervangen door jullie. Stukken goedkoper dan de concurrent en afspraken zijn keurig nagekomen.
Dhr. v/d Eide - Naaldwijk
Beoordeling:

Prijzen van dakgoten (indicatie)

Laat u nieuwe dakgoten plaatsen? Dan is het altijd fijn om vooraf een prijsindicatie te kunnen maken. In onderstaand tabel hebben we de prijzen per materiaalsoort in kaart gebracht.

Materiaalsoort Prijs per meter
Zinken dakgoot (meest gekozen) Vanaf € 27,50
Kunststof dakgoot Vanaf € 20,-
Aluminium dakgoot Vanaf € 30,-
Koperen dakgoot Vanaf € 50,-
RVS dakgoot Vanaf € 70,-

Belangrijk: Bovengenoemde prijzen zijn ter indicatie en exclusief montagekosten. Voor een offerte op maat verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Uw dakgootspecialist in Naaldwijk

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of wilt u een dakgootreparatie laten uitvoeren? Benieuwd naar de mogelijkheden en wanneer we bij u in Naaldwijk kunnen langskomen? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers zullen u vriendelijk te woord staan en uw vragen beantwoorden. Ook ontvangt u van ons een gratis offerte op maat.

Profiteer van onze voordelen

 • Vrijblijvende en gratis offertes
 • Daklekkage specialisten in Naaldwijk
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Bespaar tot 40% op uw kosten
Informatie aanvragen

Medewerker aan het werk