Onze daklekkage is snel en vakkundig opgelost tegen een goed tarief. Volgende keer schakelen we jullie weer in. Absoluut een aanrader!
Fam. Kootens – Utrecht
Beoordeling:
  • Daklekkage specialisten
  • In Utrecht e.o.
  • Service & kwaliteit
  • Scherpe tarieven

Daklekkage in Utrecht? – Wij staan 24/7 voor u klaar

Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. U wilt dit dan ook snel opgelost hebben. In Utrecht en omstreken hebben wij de afgelopen jaren al vele daklekkages, naar alle tevredenheid, verholpen. Vermoed u een daklekkage? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Zo voorkomt u onnodige schade en repareren onze vakkundige dakdekkers uw lekkage.

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor een daklekkage ontstaat. Zo zien we vaak als oorzaak verschoven dakpannen door een storm, verstopte dakgoten en scheurtjes bij lood- en zinkwerk rondom bijvoorbeeld schoorstenen en dakkapellen. Weet u niet goed waar de lekkage vandaan komt? Onze dakdekkers in Utrecht achterhalen de oorzaak met de laatste geavanceerde technieken.

Uw daklekkage snel en vakkundig laten repareren? Of benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Medewerkers Dakwerken Direct

Bespaar tot 40% op uw kosten

Onze dakdekkers in Utrecht staan direct voor u klaar

Vrijblijvend offertes ontvangen dan dakdekkers in uw regio? Neem gerust contact met ons op.

Garantie, kwaliteit en kostenbesparend

Alle aangesloten dakdekkersbedrijven in Utrecht zijn gescreend op kwaliteit, ervaring en referenties. Alleen de beste dakdekkers zijn bij ons netwerk aangesloten. Zo weet u zeker dat uw daklekkage in goede handen is. Benieuwd welke dakdekkersbedrijven in uw regio actief zijn en welke tarieven ze hanteren voor het repareren van uw daklekkage? Vraag dan gratis en zonder enige verplichtingen offertes aan via ons contactformulier. Binnen 48 uur ontvangt u tot 6 offertes. Vergelijk, bespaar en kies de beste dakdekker voor uw klus.

Zorg goed voor uw woning en voorkom een daklekkage

Wanneer u goede dingen voor uw woning doet, zal uw woning ook het wooncomfort bieden dat u verwacht en wenst. Het is natuurlijk altijd prettig om een daklekkage te voorkomen. Het is daarom verstandig om uw dak periodiek te laten inspecteren door een erkende dakdekker. Een dergelijke dakinspectie zal een waardevolle investering zijn en problemen met uw dak worden zo tijdig gesignaleerd en opgelost. Dit voorkomt grote schade en hoge kosten in de toekomst. Vraag ernaar bij uw dakdekker in Utrecht.

Werkgebied Utrecht

Provincie: Utrecht
Gemeente: Utrecht
Plaats: Utrecht
Postcode: 3564 XD
Straat: Damascusdreef
Netnummer: 030

Wijken: Binnenstad winkelgebied – Binnenstad woongebied – Ten westen van de Waterlinieweg – Ten oosten van de Waterlinieweg – Centrale Zone – Langerak – Papendorp – Parkwijk – Terwijde – De Wetering – Het Zand – Lombok Leidseweg – Nieuw Engeland Schepenbuurt – Oog in Al Welgelegen – Overvecht Zuid – Overvecht Noord – Oud Hoograven Tolsteeg – Nieuw Hoograven Bokkenbuurt – Lunetten – Votulast – Wittevrouwen Zeeheldenbuurt – Tuindorp Voordorp – Kanaleneiland – Transwijk – Rivierenwijk Dichterswijk – Zuilen West – Zuilen Noordoost – Ondiep 2e Daalsebuurt – Pijlsweerd – Vleuten-De Meern – Haarzuilens – Leidsche Rijn Park – Vleuterwijde Veldhuizen – De Meern Rijnenburg

Omliggende plaatsen: Haarzuilens – De Meern – Vleuten – Alendorp – Ockhuizen – Oudenrijn – Stadsdam – Themaat – Veldhuizen

Verschillende oorzaken van daklekkages beschreven

Wat de oorzaak ook is, wij lossen het voor u op!

Lekkage plat dak

Lekkage plat dak in Utrecht
Heeft u last van gele/bruine kringen op uw muren of plafond? Dit soort vochtplekken zijn vaak een teken van een lekkage op uw plat dak. Het is verstandig op een een dergelijke daklekkage zo snel mogelijk op te sporen en te repareren. Hoe langer u wacht, des te groter de kans is op schade aan uw dakconstructie en muren. Wilt u uw plat dak weer snel waterdicht hebben? Neem dan contact met ons op voor een offerte en afspraak.

Dakgootproblemen

Lekkage dakgoot
Een goede hemelwaterafvoer is belangrijk voor uw woning of bedrijfspand. Dakgoten en regenpijpen zorgen ervoor dat het water niet langs de muren naar beneden stroomt. Zo wordt voorkomen dat vocht de kans krijgt om in de muren te trekken. Wanneer u een lekkende dakgoot heeft of verstopte regenpijp zorgt dit uiteindelijk voor vochtplekken in de muren met bijbehorende narigheid. Wanneer u problemen met u dakgoten heeft dan lossen wij dit graag voor u op.

Daklekkage bij schoorsteen

Daklekkage bij schoorsteen
Lekt er hemelwater langs de schoorsteen uw woning binnen? een veelvoorkomend probleem bij schoorstenen die verschillende oorzaken kan hebben. Zo is het daklood rondom de schoorsteen, ook wel loodslab genoemd, vaak een zwak punt waar lekkages ontstaan. Daarnaast is het altijd verstandig uw schoorsteen te impregneren. Door uw schoorsteen te impregneren krijgen de stenen en het voegwerk een beschermlaag.

Lekkage dakkapel

Lekkage dakkapel
Een dakkapel is de ideale uitbreiding van een woning om snel en relatief goedkoop extra woonruimte te creƫren. Helaas komt een lekkage bij een dakkapel ook vaak voor omdat een dakkapel op een bestaande woning wordt geplaatst. Dakbedekking kan dat snel beschadigd worden met daklekkages tot gevolg. Gelukkig zijn dergelijke lekkages ook makkelijk op te sporen en snel te verhelpen. Onze dakdekkers in Utrecht maken uw dakkapel weer waterdicht. Vraag een gratis offerte aan.

Lees hieronder enkele klantervaringen over onze service

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We helpen u graag verder.

Snelle en goede service. Offertes keurig ontvangen en afspraak gemaakt met zeer nette dakdekker voor een goede prijs.
Mevr. de Hart – Utrecht
Beoordeling:
Door vermoedelijke daklekkage een dakinspectie laten uitvoeren. Oorzaak waren verschoven dakpannen en was snel verholpen.
Fam. Keuning – Utrecht
Beoordeling:
Dakwerken Direct kan ik iedereen aanraden. Afspraken worden nagekomen en dakdekkers denken mee in mogelijkheden binnen budget.
Dhr. Schroef – Utrecht
Beoordeling:

Werkwijze van onze daklekkage specialisten in Utrecht

Is de offerte naar wens? Dan maken we graag een afspraak en komen we bij u in Utrecht persoonlijke langs om de situatie in kaart te brengen. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen we snel de daklekkage opsporen. Op deze manier weten we hoe groot de ernst van de lekkage is en welke middelen we moeten inzetten om het op te lossen. In sommige gevallen is een noodreparatie voldoende en in andere situaties moeten we direct actie ondernemen om grotere schade te voorkomen. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Wanneer u in contact wilt komen met een erkend dakdekkersbedrijf Utrecht, maak dan gebruik van het netwerk van Dakwerken Direct. In de loop der jaren hebben wij uitstekende samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven in uw regio. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier in te vullen met daarin een duidelijke omschrijving van uw daklekkage of andere mogelijke dakwerkzaamheden. Binnen 24 uur sturen wij u per mail een vrijblijvende offerte op. Onze daklekkage specialisten staan voor u klaar in Utrecht.

Contact Dakwerken Direct

Profiteer van onze voordelen

  • Vrijblijvende en gratis offertes
  • Daklekkage specialisten in Utrecht
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Bespaar tot 40% op uw kosten