Naar aanleiding van de dakinspectie rapportage hebben we ons opstaand daklood en losse dakpannen laten herstellen. Keurig geholpen.
Fam. Entjes - Jirnsum Beoordeling:
  • Dakinspectie specialist
  • Direct beschikbaar
  • In Jirnsum e.o.
  • Scherpe tarieven

Dakinspectie in Jirnsum - 24/7 beschikbaar

Hoe is het gesteld met de conditie van uw dak? U klimt vast niet met regelmaat op het dak om dat te controleren. Bij twijfel kunt u dat ook maar beter niet doen. Laat het liever over aan de echte professionals, die gewend zijn om het dak op te gaan en die exact weten waar ze op moeten letten. Een dakinspectie in Jirnsum is snel en voordelig geregeld via Dakwerken Direct. Heeft u een vermoeden van een lekkage? Wacht dan niet langer en schakel ons direct in om grotere schade te voorkomen. Wij staan 24/7 voor u klaar bij spoed!

Uw woning altijd in de beste staat

Een eigen woning is een kostbaar bezit en achterstallig onderhoud is beslist een ‘no go’. Het is belangrijk dat u er steeds comfortabel kunt blijven wonen en dat uw woning zijn waarde behoudt of misschien zelfs nog meer waard wordt. Een van de belangrijkste zaken om goed te onderhouden aan uw woning is het dak. Uw dak beschermt uw complete woning. Kleine beschadigingen kunnen tot flinke lekkages leiden, met alle vervelende en kostbare waterschade tot gevolg. Wanneer u niets doet aan kleine beschadigingen kunnen deze bovendien snel ‘uitgroeien’ tot grotere problemen. Roep daarom op tijd de hulp in van een dakinspectie specialist Jirnsum.

Veelvoorkomende dakproblemen

Daken gaan doorgaans lang mee, maar ze gaan niet eeuwig mee. Om de levensduur van uw dak zo lang mogelijk te maken, is een regelmatige dakinspectie een aanrader. Bij een dakinspectie controleren we o.a. de volgende zaken:

  • Losse, scheve of kapotte dakpannen, kantpannen en nokvorsten
  • Opstaand en loszittend daklood
  • Loszittende en opkrullende randen van het bitumen
  • Metselwerk en voegwerk van uw schoorsteen
  • Lasnaden van uw dakgoten en afvoer
  • Koven van boeiboorden (stormvaste montage en openstaande kieren)

Problemen met een van bovenstaande inspectiepunten? De specialisten op het gebied van dakinspectie in Jirnsum lossen het vakkundig voor u op. Bij calamiteiten zullen we altijd een noodvoorziening treffen om grotere schade te voorkomen.

Klantenservice dakgoten Jirnsum

Geheel gratis en vrijblijvend

Werkgebied Jirnsum

Provincie: Friesland
Gemeente: Leeuwarden
Plaats: Jirnsum
Postcode: 9011 WG
Straat: Dekamastrjitte
Netnummer: 0566

Wijken: Alle wijken

Omliggende plaatsen: Grouw - Roordahuizum - Idaard - Friens - Aegum

Direct een dakinspectie laten uitvoeren? 24/7 bereikbaar bij spoed!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wat kan dakinspectie in Jirnsum voor u doen?

Door de hulp in te schakelen van dakinspectie kunt u zelf de ladder laten staan en fijn met beide voeten op de grond blijven staan. Op het dak klimmen laat u beter aan de professionals over om ongelukken te voorkomen. Platte daken, schuine daken, steile daken, hoge daken, lage daken; niets is te veel voor deze vakmensen. Ook lekkages bij dakkapellen en dakramen lossen we snel voor u op. Het enige wat u hoeft te doen voor een betrouwbare dakinspectie in Jirnsum, is hier online contact met ons opnemen. Binnen 24 uur, op werkdagen, nemen we contact met u op om uw vragen te beantwoorden en om een afspraak in te plannen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De meeste dakdekkersbedrijven in Jirnsum bieden dakinspectie gratis aan als u vervolgens binnen een bepaalde periode ook diensten afneemt van het betreffende bedrijf. Wij vinden dit niet eerlijk en vragen daarom € 19,50 voor een dakinspectie. U ontvangt van ons een complete rapportage en kiest zelf of welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren. U zit overigens nergens aan vast.

Dakinspectie Jirnsum

Geheel gratis en vrijblijvend

Uw ervaren dakspecialist in Jirnsum

Al 20 jaar een begrip in heel Nederland.

Losse, scheve of kapotte dakpannen en nokvorsten

Inspectie dakpannen Dakpannen zijn essentieel voor een goede afvoer van regen en vuil. Verstandig om uw pannendak met zorg te behandelen. Vooral bij een storm kunnen dakpannen makkelijk los komen en scheef gaan liggen of zelf kapot gaan. Lekkages zijn dan een logisch gevolg met bijbehorende schade. Wij controleren uw dakpannen nauwkeurig en ook de nokvorsten (bovenste rij dakpannen) nemen we mee in onze dakinspectie.

Schoorsteeninspectie op metselwerk, voegwerk en lood

Schoorsteen inspecteren op metsel en voegwerk Heeft u een schoorsteen? Onze dakinspectie specialist in Jirnsum controleert uw schoorsteen op metselwerk en loszittend metselwerk. Ook controleren we het lood bij de aansluiting tussen uw schoorsteen en dak. Dit is vaak een punt waar lekkages kunnen ontstaan. Kappen, denk aan vogel- en regenkappen, op uw schoorsteen controleren we op montage zodat deze stormbestendig blijven. Vragen? Neem gerust contact op.

Dakleer van platte daken (bitumen)

Dakinspectie plat dak Platte daken zijn gevoelig voor lekkages. Dit komt omdat de bitumen dakbedekking vaak, door weersinvloeden, aan de rand van het dak gaat krullen. Ook de naden die over elkaar zijn gebrand zijn vaak de oorzaak van een lekkage. Tijdens onze dakinspectie controleren we vakkundig uw volledige platte dak om lekkages te verhelpen en te voorkomen. Daarnaast maken we de dakranden schoon van mos en aanslag.

Dakgootinspectie op lasnaden, zink en PVC

Dakgootinspectie Bijna iedere woning of bedrijfspand heeft dakgoten en regenpijpen. Ondanks dat we er misschien niet zo bij nadenken is hemelwaterafvoer zeer belangrijk om de kwaliteit van uw woning te behouden. Naden van dakgoten zijn gevoelige plekken voor het ontstaan van lekkages. Ook verstopte dakgoten, door blad, mos en vuil, is vaak een oorzaak voor lekkages. Wij inspecteren uw dakgoten, kielgoten en regenpijpen.

Klanten in uw regio aan het woord

Al vele jaren een vertrouwd adres.

Iedere 5 jaar doen we een dakinspectie door jullie. Kleine schade en lekkages worden snel verholpen en grote schade voorkomen.
Fam. Envers - Jirnsum Beoordeling:
Dakspecialisten die alles keurig in overleg doen. Rapportage ontvangen en enkele werkzaamheden laten uitvoeren.
Dhr. Bulder - Jirnsum Beoordeling:
Lekkage bij onze zinken dakgoot was snel gevonden en opgelost. Goede service tegen een betaalbaar tarief. Zeker een aanrader!
Mevr. van Haren- Jirnsum Beoordeling: