Naar aanleiding van de dakinspectie rapportage hebben we ons opstaand daklood en losse dakpannen laten herstellen. Keurig geholpen.
Fam. Entjes - Epe Beoordeling:
  • Dakinspectie specialist
  • Direct beschikbaar
  • In Epe e.o.
  • Scherpe tarieven

Dakinspectie in Epe - Zó geregeld!

Hoe lang is het geleden dat u uw dak heeft laten inspecteren? Hebben er de laatste tijd veel stormen gewoed? Misschien tijd om er snel weer eens een professional in dakinspectie bij te halen! Het dak van uw huis heeft een belangrijke beschermende functie, maar dan moet uw dak wel steeds in opperbeste staat zijn. Lees hier onze tips voor dakinspectie in Epe en maak kennis met een lokaal dakdekkersbedrijf dat gegarandeerd de beste service levert tegen eerlijke prijzen.

Ervaren en professioneel dakdekkersbedrijf

De beste tip voor dakinspectie in Epe is; klim niet zelf op het dak! Laat die risicovolle bezigheid maar over aan professionele dakdekkers die dit dagelijks doen. Zij weten trouwens ook waar ze naar moeten kijken. Wanneer u geen kenner bent, is het lastig om kleine beschadigingen op te sporen die lekkages kunnen veroorzaken. De vakmensen waarmee we u hier in contact brengen, kunnen u helpen met het inspecteren van alle soorten daken, zoals platte daken, schuine daken en de daken van garages, schuren en dakkapellen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Veelvoorkomende dakproblemen

Daken gaan doorgaans lang mee, maar ze gaan niet eeuwig mee. Om de levensduur van uw dak zo lang mogelijk te maken, is een regelmatige dakinspectie een aanrader. Bij een dakinspectie controleren we o.a. de volgende zaken:

  • Losse, scheve of kapotte dakpannen, kantpannen en nokvorsten
  • Opstaand en loszittend daklood
  • Loszittende en opkrullende randen van het bitumen
  • Metselwerk en voegwerk van uw schoorsteen
  • Lasnaden van uw dakgoten en afvoer
  • Koven van boeiboorden (stormvaste montage en openstaande kieren)

Problemen met een van bovenstaande inspectiepunten? De specialisten op het gebied van dakinspectie in Epe lossen het vakkundig voor u op. Bij calamiteiten zullen we altijd een noodvoorziening treffen om grotere schade te voorkomen.

Klantenservice dakgoten Epe

Geheel gratis en vrijblijvend

Werkgebied Epe

Provincie: Gelderland
Gemeente: Epe
Plaats: Epe
Postcode: 8162 NH
Straat: Dorperveldweg
Netnummer: 0578

Wijken: Epe-Centrum - Hogeland-Hoge Weerd - Epe-Zuid - Epe-Oost - Epe-Noord

Omliggende plaatsen: Emst - Oene - Boshoek - Dijkhuizen - Laarstraat - Loobrink - Schaveren - Tongeren - Vemde - Wissel - Zuuk

Direct een dakinspectie laten uitvoeren? 24/7 bereikbaar bij spoed!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Dakonderhoud of dakrenovatie?

Na het uitvoeren van de dakinspectie in Epe, zal de dakdekker zijn bevindingen met u bespreken en u deskundig advies geven. Overigens ontvang u een complete rapportage. Is er snel dakonderhoud nodig om lekkages en schade te voorkomen? Ook dat kan onze dakdekkersbedrijf direct voor u regelen. Eerst zal de dakdekker voor u een duidelijke offerte opstellen, zodat u goed zicht hebt op wat er moet gebeuren en wat de exacte kosten hiervan zijn. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord, dan gaat onze dakdekker de klus voor u uitvoeren. Zijn er calimiteiten? Dan zullen we eerst een noodvoorziening treffen zodat schade aan uw woning of bedrijfspand voorkomen zal worden.

Professionele dakinspectie in Epe

Hoogtevrees? Geen verstand van daken? Is uw dak nodig aan wat reparaties toe of heeft u last van beginnende lekkages? Allemaal goede redenen om hier een professional in dakinspectie in Epe in te schakelen. Dan weet u dat alles goed en grondig gebeurt.

Dakinspectie Epe

Geheel gratis en vrijblijvend

Uw ervaren dakspecialist in Epe

Al 20 jaar een begrip in heel Nederland.

Losse, scheve of kapotte dakpannen en nokvorsten

Inspectie dakpannen Dakpannen zijn essentieel voor een goede afvoer van regen en vuil. Verstandig om uw pannendak met zorg te behandelen. Vooral bij een storm kunnen dakpannen makkelijk los komen en scheef gaan liggen of zelf kapot gaan. Lekkages zijn dan een logisch gevolg met bijbehorende schade. Wij controleren uw dakpannen nauwkeurig en ook de nokvorsten (bovenste rij dakpannen) nemen we mee in onze dakinspectie.

Schoorsteeninspectie op metselwerk, voegwerk en lood

Schoorsteen inspecteren op metsel en voegwerk Heeft u een schoorsteen? Onze dakinspectie specialist in Epe controleert uw schoorsteen op metselwerk en loszittend metselwerk. Ook controleren we het lood bij de aansluiting tussen uw schoorsteen en dak. Dit is vaak een punt waar lekkages kunnen ontstaan. Kappen, denk aan vogel- en regenkappen, op uw schoorsteen controleren we op montage zodat deze stormbestendig blijven. Vragen? Neem gerust contact op.

Dakleer van platte daken (bitumen)

Dakinspectie plat dak Platte daken zijn gevoelig voor lekkages. Dit komt omdat de bitumen dakbedekking vaak, door weersinvloeden, aan de rand van het dak gaat krullen. Ook de naden die over elkaar zijn gebrand zijn vaak de oorzaak van een lekkage. Tijdens onze dakinspectie controleren we vakkundig uw volledige platte dak om lekkages te verhelpen en te voorkomen. Daarnaast maken we de dakranden schoon van mos en aanslag.

Dakgootinspectie op lasnaden, zink en PVC

Dakgootinspectie Bijna iedere woning of bedrijfspand heeft dakgoten en regenpijpen. Ondanks dat we er misschien niet zo bij nadenken is hemelwaterafvoer zeer belangrijk om de kwaliteit van uw woning te behouden. Naden van dakgoten zijn gevoelige plekken voor het ontstaan van lekkages. Ook verstopte dakgoten, door blad, mos en vuil, is vaak een oorzaak voor lekkages. Wij inspecteren uw dakgoten, kielgoten en regenpijpen.

Klanten in uw regio aan het woord

Al vele jaren een vertrouwd adres.

Iedere 5 jaar doen we een dakinspectie door jullie. Kleine schade en lekkages worden snel verholpen en grote schade voorkomen.
Fam. Envers - Epe Beoordeling:
Dakspecialisten die alles keurig in overleg doen. Rapportage ontvangen en enkele werkzaamheden laten uitvoeren.
Dhr. Bulder - Epe Beoordeling:
Lekkage bij onze zinken dakgoot was snel gevonden en opgelost. Goede service tegen een betaalbaar tarief. Zeker een aanrader!
Mevr. van Haren- Epe Beoordeling: